WEDSTRIJD FS Gelko Hasselt - Futsal Topsport Antwerpen  2 - 3  (1-1)

DATUM 15-11-2013  21:15

DOELPUNTEN 2’ Willems (1-0), 17’ Bouyakoubi (1-1), 30’ El Ghaadaoui (1-2), 34’ Attaibi (1-3) en 37’ Adnane (2-3).

VERSLAG Traditiegetrouw werd de ontmoeting tussen Hasselt en Antwerpen een thriller. Hasselt scoorde al uit de eerste actie. Di Marco trapte hard naar doel, doelman Zemmouri kon in corner verwerken en daaruit scoorde Willems de openingstreffer. Diezelfde Willems had een minuut later counterend de 2-0 aan de voet doch hij plaatste de bal nipt naast. Dat was het dan wat Gelko betrof want FTA nam het initiatief, Gelko plooide terug maar bleef overeind. Op de gelijkmaker was het wachten tot net voor de pauze. Tussendoor had Hasselt in de reactie zelfs de betere kansen. De druk van FT Antwerpen was na de pauze zo groot dat doelpunten niet konden uitblijven. Ook al weerde doelman Benetti zich als een duiveltje. Twee splijtende acties deden de stand oplopen tot 1-3. Hitou lag aan de basis van de 1-2 door El Ghaadaoui en de één-twee Attaibi – Zouggaghi - Attaibi was goed voor de 1-3. FTA ging met die 1-3 op het bord behoedzamer acteren. Het gevolg was dat de thuisploeg meer mogelijkheden kreeg. Het bleef bij de aansluitingstreffer drie minuten voor tijd.